2 + 11 =
Решите эту простую математическую задачу и введите результат. Например, для 1+3, введите 4.
4 + 14 =
Решите эту простую математическую задачу и введите результат. Например, для 1+3, введите 4.

14 преимуществ почему выбрать нас!

  • Занимаемся ТОЛЬКО ВИЗАМИ
  • Своя сеть Агентов по Украине
  • Гарантируем получениe виз
  • В случае отказа - возврат денег
  • Опытные ВИЗовые эксперты
  • Работаем с отказами
  • 24 часа в сутки для ВАС.

Какую визу можно открыть для тех, кто состоит в отношениях с гражданами Норвегии длительное время?

Здравствуйте. Скажите пожалуйста какого рода визы вы можете открыть?Туристические или другие? Меня интересует виза невесты или виза сожителя. Я проживаю с гражданином Норвегии уже более трех лет, но за пределами Норвегии. Спасибо за ответ

Ответ подробно: 

Вы можете оформитьвизу супруги, сожителя или сожителя, который ждет ждет ребенка или невесты. Для них всех разный период действия.

Как только вы определитесь с типом визы - мы можем помочь в оформлении любого из типов виз в Норвегию и в решении других вопросов касающихся пребывания в Норвегии гражданам стран СНГ.

В какую страну: 

Можно ли продлить гражданке Украины гостевую или туристическую визу в Бельгии?

Здравствуйте. Такая ситуация. Встречаюсь с мужчиной из Бельгии. Он предлагает приехать по туристической визе (или приглашению) и подать на продление визы из самой Бельгии. Тамошний юрист сказал, что скорее всего откажут, но можно подать апелляцию, которая будет рассматриваться по меньшей мере полгода и что все это время я буду находиться там как бы полулегально - с одной стороны, открытой визы у меня не будет, с другой - мои документы будут на рассмотрении. Что скажете? насколько это легально-нелегально и чем грозит мне в конечном счете? Спасибо!

Ответ подробно: 

Продлеваются визы в особых случаях. Если вы решите, что намерены там оставаться - вы можете подавать позже на воссоединение семьи и переехать в Бельгию, как только будете состоять в браке.

В дальнейшем будем рады помочь вам с оформлением визы в Бельгию.

В какую страну: 

На сколько времени можно уехать в Панаму украинцу без визы и статуса беженца?

Доброго времени суток. Хотим переехать с женой на Панаму. Возможно ли это без статуса беженца? Я работаю программистом (переехать хочу не из-за заработка и т.д )

Ответ подробно: 

До 90 дней в году - Вы можете пребывать на территории Панамы без визы, как граждане Украины. Для получения более длительного пребывания на законных основаниях вам нужно получить визу или запросить получение статуса беженца. В дальнейшем будем рады помочь вам с оформлением виз в Панаму вашей супруге и вам.

В какую страну: 

Какую можно оформить визу в Испанию когда нет приглашения?

Меня интересует возможность оформить любую визу в Испанию без наличия приглашения хотя бы на 20 дней. Насколько это реально? Хочу отправить супругу в гости к сестре, которая там по рабочей визе и не может сделать приглашение.

Заранее спасибо за ответ.

Ответ подробно: 

Можно оформить туристическую визу и мы можем помочь вам в подготовке и формировании необходимого пакета документов для оформления туристической визы в Испанию с возможностью пребывания в 30 дней в течении 45 дней (то есть 30 дней пребывания и 45 дней коридор).

В какую страну: 

Можно ли получить украинцу бесплатную визу в Австралию как беженцу с Украины?

 Можно ли получить украинцу бесплатную визу в Австралию как беженцу с Украины? и если да - то как это сделать?

Ответ подробно: 

Сначала надо попасть в Австралию (оформить визу в Австралию) а уже потом просить у них статус беженца.

В какую страну: 

Что нужно что бы помочь понять причину штрафа при въезде в Эстонию по шенген визе?

Здравствуйте! 16.10.15 я летела из Амстердама в Киев с остановкой в Таллине. Проходя визовый контроль,меня сняли с рейса, сказав,что я нарушила визовый режим. У меня Греческая виза 360/180, оставалось еще 15 дней в зоне шенгена в этом полугодии. Офицер сказал, что я лишена права въезда на 1 год. Хотела бы уточнить куда конкретно.Визу мне не аннулировали. Дали документ.В этом документе мелким шрифтом написано: Ettekirjutuse taitmise tagamiseks volb Politsei- ja Piirivalveamet kohustada valismaalast alates 90.

Ответ подробно: 

Сканы документов подтверждающих въезд и пересечение границы нам нужны для предоставления вам ответа о ваших дальнейших действиях. Это будут сканы вашего загранпаспорта с визой и отметками о пересечении границы а также документ в котором указано, что вам закрыт въезд. Все это нам нужно для того, что бы сказать что именно вам стоит предпринимать в данной ситуации. Вы можете выслать нам эти сканы на почту и мы будем рады оказать помощь и проконсультировать по любому вашему вопросу относительно пребывания граждан Украины за рубежом.

В какую страну: 

Можно продлить визу в Катар не вылетая из Катара?

Можно продлить визу в Катар не вылетая из Катара? Хочу уточнить информацию по туристическим визам выданным при прилёте, на месяц прибывания в Катаре. Возможно ли продлить визу не вылетая из Доха, а на месте в органах Иммиграционной службы аэропорта? Поскольку моя мама сейчас у меня в гостях и не хотелось утомлять пожелого человека вылетами в Абу-Даби и опять же прилетом в Доха для обновления визы. Может быть правила когда виза в Катар продлевается били изменены в недавнее время?

Ответ подробно: 

Да, продлить визу можно только на 14 дней (максимум до 30 дней). Это возможно, если ваша мама пребывает по туристической или по гостевой визе. Продлевать на более длительный период можно исключительно только рабочую визу. Также вы можете обратиться в Иммиграционной службу в аэропорту, где обычно продлеваются туристические визы полученные по прилёту и вам скажут, что визу нельзя продлить на месте, а надо вылететь из Катара и влететь получив на период до 1 месяца визу снова. Продлевать вы ее можете не однократно - бесконечно. Дополнительно при перелете необходимо будет при прилёте уплатить 100 QR за оформление турвизы в Катар на месяц.

В какую страну: 

Жители западной Германии живут в страхе из за арабских преступных группировок,

Жители западной Германии живут в страхе из за  арабских преступных группировок, которые привносят в город т свои "права". Неужели полиция бессильна?

Як мені отримати туристичну візу в Туркменістан з України ?

Як мені отримати туристичну візу в Туркменістан з України ?

Ответ подробно: 

Запрошення до Туркменістану. На даний момент візове запрошення оформляється МЗС Туркменістану. Термін перебування по туристичній візі до10 днів.Вартість туру та візи складає 350 евро. Вартість включає: Оформлення запрошення до 10 днів.Список документів для оформлення запрошень:Від сканована Копія загран.паспорта (гарна якість).

Копія попередньої візи в Туркменістан (якщо є).
Від сканована фото 3,4.
Вибрати готель для проживання на нашому сайті.
Заповнити анкету.
Всі документи приймаємо в сканованому вигляді, по електронній пошті.

Запрошення оформляється від 10 до 20 робочих днів.

Просимо врахувати, РІШЕННЯ ЩОДО ВИДАЧІ ВІЗОВОГО ЗАПРОШЕННЯ ЗАЛЕЖИТЬ ВІД КОМІСІЇ МІГРАЦІЙНОЇ СЛУЖБИ ТУРКМЕНІСТАНУ.

У разі відмови, повторно документи можна подати після закінчення 6 місяців. Причина відмови не обгрунтовується.

АНУЛЯЦІЯ ТУРУ:

Якщо ви вирішили не приїхати до Туркменістану, після того як оформлення вашого візового запрошення розпочато, або вже оформлено, ми попросимо Вас оплатити вартість запрошення, тому гроші за запрошення не повертаються. А також штрафні санкції у разі ануляції готелів.

I. перетину кордону ТУРКМЕНІСТАНУ.

a) Віза
Для того, що б турист міг отримати в'їзну туркменську візу, ми повинні підготувати візове запрошення і подати його до Міграційної служби Туркменістану. Вартість візи не входить в пакет послуг.

ПРИМІТКА: Будь ласка, не купуйте авіаквитки до тих пір, поки запрошення не буде готове. Просимо тільки забронювати ваші авіаквитки.

Після того як візове запрошення буде готове, ми відправимо його Вам факсом або на e-mail. Копії візового запрошення достатньо для отримання візи в Посольстві Туркменістану і для покупки авіаквитка.

b) В'їзна путівка (Ваучер)
Для безперешкодного перетину кордону Туркменістану всі туристи повинні придбати в'їзну путівку, з якою ми зустрічаємо всіх своїх туристів. Путівка видається нашою компанією, яка підтверджується підписом директора компанії та печаткою. На цій путівці ставиться штамп при в'їзді до Туркменістану і виїзд з країни. Путівка повинна зберігатися протягом всього перебування в Туркменістані. У путівці вказуються паспортні дані туриста, маршрут і дати перебування.

c) Просимо врахувати, що з березня 2003 р, при в'їзді до Туркменістану всі іноземні громадяни самі повинні сплатити в аеропорту, або на кордоні по $ 12 за особу, за міграційну картку. Ця картка видається міграційною службою Туркменістану. Багато туристів плутають цей документ з Ваучером від компанії. Це різні речі.

II. РЕЄСТРАЦІЯ ТУРИСТІВ В ТУРКМЕНІСТАНІ.
a) Кожен іноземний турист повинен бути зареєстрований в ОВІРі Туркменістану в першу добу після прибуття.

Для реєстрації нам необхідно наступне: В'їзна путівка туриста, його паспорт, і три кольорові фотографії розміром 3х4 см на кожну людину. Реєстрація туристів здійснюється тільки нашою компанією.

III. РОЗМІЩЕННЯ В ГОТЕЛІ
a) У зв'язку з постановою, ухваленою в березні 2003 р, всі іноземні туристи повинні проживати тільки в готелях. Розміщення в приватних будинках заборонено. Наша компанія має контракти з багатьма готелями Туркменістану і може бронювати для Вас номери в готелях.

У період святкових днів в Туркменістані, прийом заявок на оформлення не приймається.

Ця пропозиція має зацікавити іноземних громадян, які бажають в'їхати до Туркменістану з туристичною метою, і Туркменські компанії, що запрошують зарубіжних партнерів для ведення та підписання договорів, для здійснення спільної діяльності на території Туркменістану.

Наша компанія може надати всім бажаючим кваліфіковані послуги з оформлення запрошень іноземним громадянам. Наявність запрошення в значній мірі полегшить отримання візи до Туркменістану.

Від Вас буде потрібно зовсім небагато: вислат по електронній пошті необхідний пакет документів, і оплатити наші послуги. Все інше зроблять наші кваліфіковані співробітники, що мають значний досвід роботи з цього напрямку.

Якщо Ви дуже зайняті, і у Вас немає часу приїхати до нас, наш кур'єр за невелику плату (300 руб.) Може приїхати до Вас.

Більш детальну інформацію про вартість наших послуг, про те, як повинна проводитися оплата, і по всіх інших питань, пов'язаних з оформленням запрошень іноземцям або реєстрацією, Ви можете отримати, зв'язавшись з нашими менеджерами по телефону або електронною поштою.

Гарантуємо Вам оперативне та кваліфіковане рішення Вашого питання.

Віза!

вартість візи в туркменистан

Для громадян Росії, всіх країн СНД та багатьох інших в'їзд до Туркменістану візовий.

Віза до Туркменістану оформляється на підставі візового запрошення, оформлення якого займає від 7 до 14 робочих днів.

Туристична віза оформляється при наявності туристичного ваучера або броні готелю. Термін перебування не більше 10 днів. Вартість візи в Туркменістан становить 35 $. Туристична віза не дає право на роботу.

Візове запрошення до Туркменістану оформляється МЗС Туркменії тільки після подачі інформації в міграційну службу про проживання туриста в тому чи іншому готелі. Це означає, що для оформлення запрошення бронювання готелів через туристичну компанію обов'язково!

Після отримання запрошення, в консульський відділ посольства Туркменістану Вам необхідно представити наступний список документів:

оригінал або ксерокопія запрошення від юридичної або фізичної особи, оформленого в установленому порядку і погодженого з Державною міграційною службою Туркменістану;
закордонний паспорт і дві ксерокопії з тієї сторінки, де фото;
для громадян Росії - одна ксерокопія внутрішнього паспорта з усіх сторінок, де є офіційні позначки;
Довідка з місця роботи;
для пенсіонерів - одна ксерокопія пенсійного посвідчення;
візова анкета;
дві кольорові нові фотокартки розміром 3х4.
Для оформлення візи дитині необхідно додатково представити дві кольорові нові фотокартки дитини, оригінал і ксерокопію свідоцтва про народження дитини, паспортів та свідоцтва про укладення шлюбу або розірвання шлюбу батьків, а також згоду на вивезення дитини, в тому випадку якщо дитина подорожує з одним із батьків або довіреною особою.

Прийом документів від довірених осіб проводиться на підставі нотаріально-посвідченої довіреності (для приватних осіб). Довірені особи, які представляють організації, можуть подати документи на підставі листа-довіреності від організації.

Справляння консульських зборів за візові послуги здійснюється в день подачі документів на розгляд в консульський відділ. У разі відмови або анулювання консульських дій, консульські збори не повертаються.

Одноразова:

До 10 днів - 35 $

Оформлення візи провадиться у строк до десяти робочих днів (2 тижні) з моменту подачі вищевказаних документів.

За термінове оформлення віз передбачено справляння додаткового консульського збору:

оформлення в день подачі документів + ​​120 $;
оформлення протягом 2 робочих днів + 90 $;
оформлення протягом 4 робочих днів + 60 $;
оформлення в строк більше 4 і менше 10 робочих днів + 30 $.
Консульський збір за оформлення візи дітям до 7 років становить 15 $ незалежно від тривалості поїздки. Для дітей від 7 до 16 років ставка консульського збору скорочується на 50%.

В какую страну: 

Какой тип визы в Румынию нам нужен что бы была возможность съездить от туда на 1-2 дня в Болгарию?

Подскажите, какой тип визы в Румынию нам нужен что бы была возможность съездить от туда на 1-2 дня в Болгарию? Или как с Болгарской визой? нужно будет сначала заехать в Болгарию правильно? И выезжать тоже из Болгарии?

Ответ подробно: 

С Румынской визой (любой) можно находится в Болгарии не более 36 часов при условии транзита! Но тут возникает вопрос компетенции пограничника который встретиться вам на границе. Поэтому мы рекомендуем заранее открыть длительную мульти визу в Болгарию с которой вы сможете отдыхать и в Болгарии и в Румынии. По Болгарской визе Рекмоендуется делать первый въезд через Болгарию (не обязательно). Выезжать можете откуда хотите. 

Статьи