4 + 0 =
Решите эту простую математическую задачу и введите результат. Например, для 1+3, введите 4.
3 + 17 =
Решите эту простую математическую задачу и введите результат. Например, для 1+3, введите 4.

Як мені отримати туристичну візу в Туркменістан з України ?

Як мені отримати туристичну візу в Туркменістан з України ?

Ответ подробно: 

Запрошення до Туркменістану. На даний момент візове запрошення оформляється МЗС Туркменістану. Термін перебування по туристичній візі до10 днів.Вартість туру та візи складає 350 евро. Вартість включає: Оформлення запрошення до 10 днів.Список документів для оформлення запрошень:Від сканована Копія загран.паспорта (гарна якість).

Копія попередньої візи в Туркменістан (якщо є).
Від сканована фото 3,4.
Вибрати готель для проживання на нашому сайті.
Заповнити анкету.
Всі документи приймаємо в сканованому вигляді, по електронній пошті.

Запрошення оформляється від 10 до 20 робочих днів.

Просимо врахувати, РІШЕННЯ ЩОДО ВИДАЧІ ВІЗОВОГО ЗАПРОШЕННЯ ЗАЛЕЖИТЬ ВІД КОМІСІЇ МІГРАЦІЙНОЇ СЛУЖБИ ТУРКМЕНІСТАНУ.

У разі відмови, повторно документи можна подати після закінчення 6 місяців. Причина відмови не обгрунтовується.

АНУЛЯЦІЯ ТУРУ:

Якщо ви вирішили не приїхати до Туркменістану, після того як оформлення вашого візового запрошення розпочато, або вже оформлено, ми попросимо Вас оплатити вартість запрошення, тому гроші за запрошення не повертаються. А також штрафні санкції у разі ануляції готелів.

I. перетину кордону ТУРКМЕНІСТАНУ.

a) Віза
Для того, що б турист міг отримати в'їзну туркменську візу, ми повинні підготувати візове запрошення і подати його до Міграційної служби Туркменістану. Вартість візи не входить в пакет послуг.

ПРИМІТКА: Будь ласка, не купуйте авіаквитки до тих пір, поки запрошення не буде готове. Просимо тільки забронювати ваші авіаквитки.

Після того як візове запрошення буде готове, ми відправимо його Вам факсом або на e-mail. Копії візового запрошення достатньо для отримання візи в Посольстві Туркменістану і для покупки авіаквитка.

b) В'їзна путівка (Ваучер)
Для безперешкодного перетину кордону Туркменістану всі туристи повинні придбати в'їзну путівку, з якою ми зустрічаємо всіх своїх туристів. Путівка видається нашою компанією, яка підтверджується підписом директора компанії та печаткою. На цій путівці ставиться штамп при в'їзді до Туркменістану і виїзд з країни. Путівка повинна зберігатися протягом всього перебування в Туркменістані. У путівці вказуються паспортні дані туриста, маршрут і дати перебування.

c) Просимо врахувати, що з березня 2003 р, при в'їзді до Туркменістану всі іноземні громадяни самі повинні сплатити в аеропорту, або на кордоні по $ 12 за особу, за міграційну картку. Ця картка видається міграційною службою Туркменістану. Багато туристів плутають цей документ з Ваучером від компанії. Це різні речі.

II. РЕЄСТРАЦІЯ ТУРИСТІВ В ТУРКМЕНІСТАНІ.
a) Кожен іноземний турист повинен бути зареєстрований в ОВІРі Туркменістану в першу добу після прибуття.

Для реєстрації нам необхідно наступне: В'їзна путівка туриста, його паспорт, і три кольорові фотографії розміром 3х4 см на кожну людину. Реєстрація туристів здійснюється тільки нашою компанією.

III. РОЗМІЩЕННЯ В ГОТЕЛІ
a) У зв'язку з постановою, ухваленою в березні 2003 р, всі іноземні туристи повинні проживати тільки в готелях. Розміщення в приватних будинках заборонено. Наша компанія має контракти з багатьма готелями Туркменістану і може бронювати для Вас номери в готелях.

У період святкових днів в Туркменістані, прийом заявок на оформлення не приймається.

Ця пропозиція має зацікавити іноземних громадян, які бажають в'їхати до Туркменістану з туристичною метою, і Туркменські компанії, що запрошують зарубіжних партнерів для ведення та підписання договорів, для здійснення спільної діяльності на території Туркменістану.

Наша компанія може надати всім бажаючим кваліфіковані послуги з оформлення запрошень іноземним громадянам. Наявність запрошення в значній мірі полегшить отримання візи до Туркменістану.

Від Вас буде потрібно зовсім небагато: вислат по електронній пошті необхідний пакет документів, і оплатити наші послуги. Все інше зроблять наші кваліфіковані співробітники, що мають значний досвід роботи з цього напрямку.

Якщо Ви дуже зайняті, і у Вас немає часу приїхати до нас, наш кур'єр за невелику плату (300 руб.) Може приїхати до Вас.

Більш детальну інформацію про вартість наших послуг, про те, як повинна проводитися оплата, і по всіх інших питань, пов'язаних з оформленням запрошень іноземцям або реєстрацією, Ви можете отримати, зв'язавшись з нашими менеджерами по телефону або електронною поштою.

Гарантуємо Вам оперативне та кваліфіковане рішення Вашого питання.

Віза!

вартість візи в туркменистан

Для громадян Росії, всіх країн СНД та багатьох інших в'їзд до Туркменістану візовий.

Віза до Туркменістану оформляється на підставі візового запрошення, оформлення якого займає від 7 до 14 робочих днів.

Туристична віза оформляється при наявності туристичного ваучера або броні готелю. Термін перебування не більше 10 днів. Вартість візи в Туркменістан становить 35 $. Туристична віза не дає право на роботу.

Візове запрошення до Туркменістану оформляється МЗС Туркменії тільки після подачі інформації в міграційну службу про проживання туриста в тому чи іншому готелі. Це означає, що для оформлення запрошення бронювання готелів через туристичну компанію обов'язково!

Після отримання запрошення, в консульський відділ посольства Туркменістану Вам необхідно представити наступний список документів:

оригінал або ксерокопія запрошення від юридичної або фізичної особи, оформленого в установленому порядку і погодженого з Державною міграційною службою Туркменістану;
закордонний паспорт і дві ксерокопії з тієї сторінки, де фото;
для громадян Росії - одна ксерокопія внутрішнього паспорта з усіх сторінок, де є офіційні позначки;
Довідка з місця роботи;
для пенсіонерів - одна ксерокопія пенсійного посвідчення;
візова анкета;
дві кольорові нові фотокартки розміром 3х4.
Для оформлення візи дитині необхідно додатково представити дві кольорові нові фотокартки дитини, оригінал і ксерокопію свідоцтва про народження дитини, паспортів та свідоцтва про укладення шлюбу або розірвання шлюбу батьків, а також згоду на вивезення дитини, в тому випадку якщо дитина подорожує з одним із батьків або довіреною особою.

Прийом документів від довірених осіб проводиться на підставі нотаріально-посвідченої довіреності (для приватних осіб). Довірені особи, які представляють організації, можуть подати документи на підставі листа-довіреності від організації.

Справляння консульських зборів за візові послуги здійснюється в день подачі документів на розгляд в консульський відділ. У разі відмови або анулювання консульських дій, консульські збори не повертаються.

Одноразова:

До 10 днів - 35 $

Оформлення візи провадиться у строк до десяти робочих днів (2 тижні) з моменту подачі вищевказаних документів.

За термінове оформлення віз передбачено справляння додаткового консульського збору:

оформлення в день подачі документів + ​​120 $;
оформлення протягом 2 робочих днів + 90 $;
оформлення протягом 4 робочих днів + 60 $;
оформлення в строк більше 4 і менше 10 робочих днів + 30 $.
Консульський збір за оформлення візи дітям до 7 років становить 15 $ незалежно від тривалості поїздки. Для дітей від 7 до 16 років ставка консульського збору скорочується на 50%.

В какую страну: 

Другие визовые вопросы по стране