Безкраї плантації цукрової тростини в годині їзди від столиці країни, міста Асунсьйон (Asuncion), стануть туристичним атракціоном. Т
Безкраї плантації цукрової тростини в годині їзди від столиці країни, міста Асунсьйон (Asuncion), стануть туристичним атракціоном. Тут буде прокладений Маршрут Рома і цукрового очерету (Ruta de Caña y Ron): іноземні туристи зможуть познайомитися з особливостями цієї індустрії Парагваю і скуштувати різні сорти місцевого рому.
Парагвайський ром високо оцінюють гастрономи і критики міжнародного рівня. Чималу роль у формуванні смаку цього напою грає якраз сировина: під Асунсьйоном вирощується "медовий" цукровий очерет (caña de miel), з якого витриманий ром класу Premium виходить особливо смачним і ароматним.
Новий маршрут буде включати в себе відвідування очеретяних плантацій, візит на фабрику Fortin, де мандрівники детально ознайомляться з кожним етапом виробництва рому, а також дегустації сортів цього міцного напою.