4 + 0 =
Решите эту простую математическую задачу и введите результат. Например, для 1+3, введите 4.
4 + 6 =
Решите эту простую математическую задачу и введите результат. Например, для 1+3, введите 4.

В паспорті - відкритий річний Угорський Шенген, до 2015.Візу D не поставили, сказали оформляти residence permition

У мене в паспорті - відкритий річний угорський Шенген, до лютого 2015.Подала документи на навчальну візу, вчора подзвонили, сказали, що все схвалено. Приїхала забирати паспорт. Візу D не поставили, сказали в'їхати в країну по Шенгенській і по ній же оформляти residence permition. Що робити?

Ответ подробно: 

Оформляти Residence Permit - це вид на проживання (ВНЖ), уточніть якого типу у Вас річна віза. У тому випадку якщо у Вас шенгенська віза типу «С», то однозначно на територии Угорщини Ви можете перебувати строк не більше 90 днів і з цим типом візи не отримаєте ВНЖ. То значить що Вам потрібно зібрати весь пакет документів заново, і оформляти Residence Permit в Імміграційному відділі Угорщини, список документів дивиться нижче.

  • копія закордонного паспорта (перші три сторінки),
  • власноруч підписана, заповнена анкета-заява для отримання довгострокової візи (на термін болеее 90 днів), видається в консульстві
  • довідка про зарахування студента до ВНЗ,
  • документ, який підтверджуватиме проживання в Угорщині (довідка з гуртожитку або договір оренди з копією Свідоцтва про власність)
  • документи, що підтверджують наявність коштів для існування в Угорщині (виписку з банківського рахунку або заява батьків про те, що вони беруть на себе всі витрати по перебуванню (приблизно 2400 Euro на проживання за рік + сума на оплату місця проживання + витрати на квиток додому або наявність квитка в обидві сторони, загалом сума не повинна бути менше 5.800, - Eur), мається увазі гарантійний лист складене та завірене нотаріусом
  • довідка навчального закладу про сплату плати за навчання або про звільнення від плати за навчання.
  • наявність відповідних сертифікатів про попередню освіту;
  • офіційне підтвердження знання англійської мови (сертифікати та дипломи)
  • 1 фотографія, зроблена не раніше ніж півроку тому (може бути кольорова або чорно-біла, розміром 3х4 або 4х4 см);
  • міжнародна страховка строком на рік і покриттям на суму 30.000Euro
В какую страну: 

Другие визовые вопросы по стране